Yhteistyön tavoitteena on vauhdittaa jätehuollon digitalisaatiota tuomalla uusia mahdollisuuksia jätteiden synnyn seurantaan ja raportointiin. Yhteistyö tarjoaa PWS Finland Oy:n laajaan tuotevalikoiman lisäksi jäteastioihin täytön seurantaa sekä raportointia Wastebookin tarjoamalla anturi- ja pilvipalvelulla.

”Älykkäät jätehuollon järjestelmät ovat nykyaikaa ja PWS Finland Oy haluaa olla ensimmäisenä astiavalmistajana Suomessa mukana jätehuollon kiertotaloustavoitteiden saavuttamisessa ja digitalisaation edistämisessä. Älykkäät astiat tulevat osaksi monipuolista tuotevalikoimaamme, koska ne pienentävät ympäristökuormaa ja kustannuksia vähentyneenä ajosuoritteena. Myös asumisen viihtyvyys paranee, kun astiat tyhjennetään juuri ennen täyttymistä, muttei turhaan”, todetaan PWS Finland Oy:stä.

”Tulemme järjestämään erilaisia tilaisuuksia ja tietoiskuja älykkään jätehuollon mahdollisuuksista. Haluamme jakaa tietoa älykkäiden jäteastioiden tuomista eduista ja puhtaista säästöistä. Etua saavat sekä jäteastian omistaja että jätehuollosta vastaava organisaatio. Harvoin on sellaista tilannetta, että se on kaikille ’WIN-WIN’, mutta tämä on ehdottomasti yksi niistä”, PWS Finland Oy lisää.

PWS on Wastebookille erinomainen kumppani, sillä yhtiön taustalla on valtavasti kokemusta ja osaamista jätehuollosta. Älykäs jätehuolto taas mahdollistaa reaaliaikaisen jäteraportoinnin sekä logistiikan optimoinnin.

”Odotamme innolla millaisia uusia avauksia saamme yhteistyöllä aikaan”, Wastebookin toimitusjohtaja Mikko Ahokas vastaa.

PWS Finland Oy on johtava jäte- ja kierrätysmateriaalien keräysvälineiden valmistaja. PWS Finland Oy:llä on laaja ja kattava jätehuollon asiantuntemus.

Harmonie waste container and Jaete sensor